Diensten voor studenten

Tijdens jouw studies kun je met je vragen of problemen terecht bij verschillende diensten. Campus Kulak Kortrijk biedt studenten heel wat ondersteundende diensten aan:

studentenvoorzieningen

Heb je vragen rond huisvesting, studiefinanciering, psychosociale  begeleiding, zorgcoördinatie of het studentenleven op de campus, spring dan zeker bij Stuvo binnen.

Meer informatie

studieadvies

Je weet niet goed hoe je al de leerstof moet verwerken, je slaagt er niet in om goed te plannen,... Bij problemen/vragen van deze aard kan je bij de dienst studieadvies terecht.

Meer informatie

studentenadministratie

Inschrijven doe je bij de dienst studentenadministratie. Daarnaast kan deze dienst je helpen met vragen over studiegeld, heroriëntering,..
 

Meer informatie

 

ondersteuning bij de studiestof

Als je inhoudelijk vastloopt dan zijn er, afhankelijk van welke richting je volgt, verschillende personen die je verder kunnen helpen.

Meer informatie

Onderwijssecretariaat

Met vragen over je uurrooster, examenregeling, isp, .... kan je aankloppen bij het onderwijssecretariaat.

Meer informatie

informatica voor studenten (ICT-dienst)

Op de meeste plaatsen op de campus heb je de mogelijkheid om met een laptop draadloos te surfen op het internet. Je kunt ook gebruikmaken van computers in de pc-klassen. Via de associatie KU Leuven kun je in het begin van het academiejaar een laptop kopen aan een gunstprijs.

Meer informatie