U bent hier: Home / Nieuws / Toelatingsexamen geneeskunde op 28/8 in Kortrijk: Kulak stelt studentenkamers beschikbaar

Toelatingsexamen geneeskunde op 28/8 in Kortrijk: Kulak stelt studentenkamers beschikbaar

Studentendorp en campusbibliotheek open voor deelnemers aan examen

Op 28 augustus vindt in Kortrijk de tweede sessie plaats van het toelatingsexamen voor arts en tandarts. Het universiteitsbestuur van Kulak, de Kortrijkse campus van de KU Leuven, stelt vast dat veel jongeren van ver buiten de provincie komen om aan dit examen deel te nemen. Om hen de kans te geven om zich in optimale omstandigheden te kunnen voorbereiden, stelt Kulak op 27 augustus een aantal studentenkamers beschikbaar tegen een minimale huurprijs.

De Kulak-campus ligt vlakbij Kortrijk Xpo. Kulak telt drie studentenresidenties. In één van deze residenties, het Studentendorp, biedt de universiteit graag een 50-tal individuele kamers aan tegen 25 euro per nacht, ontbijt inbegrepen, aan jongeren die deelnemen aan het toelatingsexamen op 28 augustus. Bij de eerste examensessie kon dit niet gezien de aanwezigheid van de Kulak-bewoners.

Jongeren die zich graag samen met anderen op het examen willen voorbereiden, zijn ook welkom in de campusbibliotheek. De bibliotheek is open van 8.30 tot 17 uur, en ook na 17 uur kan er nog studieruimte voorzien worden op de campus.

Meer informatie en reserveren

  • Een kamer reserveren in het Studentendorp kan vanaf 16 juli tot en met 20 augustus 2012, via e-mail naar onthaal@kuleuven-kulak.be (met vermelding van naam en contactgegevens).
  • Aankomstdatum : maandag 27 augustus van 13 tot 22 uur; vertrekdatum : ten laatste 29 augustus om 11 uur
  • Concrete afspraken en voorwaarden: www.kuleuven-kulak.be/logement-toelatingsproef
  • Adres Studentendorp: Maandagweg 151, 8500 Kortrijk; Kulak: Etienne Sabbelaan 53, Kortrijk
  • Contactpersonen: Frederik Deschamps, Huisvesting Kulak, tel. 056 24 61 15, of Griet Van der Perre, Communicatie Kulak, tel. 0479 59 91 53