U bent hier: Home / Talenklik / Mail 4

Mail 4

 

Beste student,

 

Misschien overweeg je om binnenkort taal- en letterkunde (al dan niet met optie communicatiewetenschappen) aan Kulak te studeren. Waarom zou je nu al niet even proeven van de opleiding?

Met de oefeningen op onze Taalportaalsite krijg je een voorproefje van de opleiding en kun je nagaan in welke mate je de talen Duits, Engels, Frans en Nederlands al beheerst. Je kunt er ook je eerste stappen zetten in het Spaans en kennismaken met de disciplines taalkunde en literatuurwetenschap.

Surf alvast naar Taalportaal. Je vindt er onder meer een demo, een inschrijfmodule waarmee je gratis toegang krijgt tot de oefeningen en een praktische handleiding.

Mocht je ook al kennis willen maken met enkele proffen en de monitoren van de opleiding, surf dan naar de reeks “portretten” op onze talenklik-website. Je leest er ook wat studenten in Kortrijk en in Leuven van de opleiding vinden en hoe het enkele afgestudeerden na hun studies is vergaan. Tot slot vind je er actuele informatie en een antwoord op je vragen over de opleiding.

Misschien kom je naar de extra infodag op zaterdag 6 september? Graag tot dan!