U bent hier: Home / Corporate connections

Corporate connections

Samenwerken met FEB campus Kulak

 

Zowel in het kader van ons bachelor ervaringstraject - waarbij onze studenten 3de fase TEW ervaring opdoen bij de ondernemingen in de regio - alsook inhoudelijk wordt er samengewerkt met regionale bedrijven en - organisaties. Op die manier krijgen onze studenten inzicht in het concept van ondernemen en dit vanuit heel verschillende invalshoeken. Daarnaast biedt een samenwerking ook de kans om kennis te delen. Kennis die wetenschappelijk en innovatief is en getoetst kan worden in de praktijk.

"Door de frisse kijk en de theoretische/academische benadering van de studenten worden we gedwongen om zelf kritisch na te denken over onze basics/onze processen."

(Bedrijfsleider, stagebedrijf)

 

 

Tal van samenwerkingsmogelijkheden:

  • U kan als bedrijven deelnemen aan ons bachelor ervaringstraject. Hierbij lopen onze studenten 4 weken stage in uw bedrijf. Daarnaast werken ze een bedrijfsproject uit waarbij de focus ligt op het wetenschappelijk bestuderen van een case die in het bedrijf naar voor komt.
  • U kan als bedrijf studenten inzetten voor een vrije stage.
  • U kan samenwerken met onze studenten in het kader van het opleidingsonderdeel 'New product and service development' waar de focus ligt op het uitwerken van een zo reeël mogelijke business case.
  • U kan een samenwerking aangaan met onze wetenschappelijke onderzoekers.

Wij danken onze partners alvast waarmee we reeds succesvol mogen samenwerken:

                

 

 

             

                                      

 

 

Wenst u meer info? Of hebt u een concreet voorstel tot samenwerken?

Neem contact op met de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen, campus Kulak, Prof. Johan Bruneel of Dries Heyte