U bent hier: Home / Agenda / Kulak-toneel 'Zes personages op zoek naar een auteur'

Kulak-toneel 'Zes personages op zoek naar een auteur'

Wanneer 14-03-2016 20:00 tot
16-03-2016 22:00
Waar Stadschouwburg Kortrijk
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

 

Het Kulaktoneel staat voor de deur. Maandenlang hebben deze studenten gewerkt om hun kunsten te mogen tonen op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 maart. Zij nodigen u allen van harte uit in het Arenatheater van de Schouwburg, de voorstelling zal van start gaan om 20u. Tickets worden deze week in de Alma en Hal A verkocht, en op de avond van de voorstelling aan de inkom indien niet uitverkocht.

"Zes personages op zoek naar een auteur", een wonderbaarlijk stuk van Luigi Pirandello, gespeeld door Robin Vrielynck, Matthijs Persoon, Noor Borloo, ​Ines De Rodder, Eduardo Montes de Oca, Bryce Deprez, Ella De Noyette, Liesbeth De Spiegeleer, Lotte Hallez, Martje Van Neste, Bernd Viaene en Astrid Soetewey.

Terwijl een regisseur voorbereidingen treft om met een groep acteurs en actrices een toneelstuk in te studeren, verschijnen zes personages. De schrijver die hen creëerde, heeft ieder van hen voorbestemd een bepaalde rol te spelen, maar hij heeft het stuk niet voltooid. De personages vragen de regisseur samen met hen het stuk te schrijven. De regisseur stemt toe en bemoedigt zijn groep acteurs en actrices goed te kijken, opdat zij het stuk later zullen kunnen spelen.

Meer informatie over dit agenda-item