Infodag Kulak

Woensdag 22 februari 2017 van 14.30 t.e.m. 22 uur

Tijdens de infodag verwelkomen we jou en je ouders graag. Op de infodag krijg je specifieke informatie over één opleiding: onder andere de vereiste voorkennis, het studieprogramma, de loopbaanmogelijkheden en studiebegeleiding komen aan bod. Professoren, studiebegeleiders en studenten staan klaar voor vragen en advies.

Doorheen de dag kan je voor algemene informatie en vragen terecht op de infomarkt van elke opleiding. Naast de mogelijkheid om doorlopend informatie te krijgen, kan je op verschillende tijdstippen ook infosessies rond de specifieke opleiding volgen. Daarnaast laten we je ook kennismaken met onze campus. In de algemene infosessie ‘waarom studeren aan Campus Kulak Kortrijk’ om 14.30 en om 19 uur heet onze campusrector, prof. dr. Marc Depaepe, jou en je ouders van harte welkom.

Verder kan je ook cursussen inkijken, rondkijken in de collegezalen, labo’s en de campusbibliotheek. Daarnaast kan je ook een bezoek brengen aan het studentenrestaurant Alma. Zo kun je de sfeer opsnuiven van je toekomstige studieomgeving en het studentenleven.

Uiteraard kun je tijdens de infodag ook terecht voor informatie rond studiebegeleiding, studiekeuze-info, werken en studeren en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen ... De studentenresidenties zijn op onze infodagen ook vrij te bezoeken.

Je ontdekt dat Kortrijk de ideale omgeving is waar vriendschappen en contacten groeien, en waar je de nodige ondersteuning vindt bij je studies. Een perfecte basis dus voor een succesvolle studieloopbaan!

Bekijk hier het Programmaboekje en schrijf je in

programmaboekje   inschrijven     Je kunt de infodag vrij in en uit bezoeken. Op het inschrijvingsformulier kan je verschillende keuzes aanduiden.

Praktisch Nog vragen?

Woensdag 22 februari 2017 van
14.30 t.e.m. 22 uur

KU Leuven Campus Kulak Kortrijk
Gebouw A
Etienne Sabbelaan 53, 8500 KORTRIJK
Route

Dienst communicatie
Etienne Sabbelaan 53 - 8500 Kortrijk
Tel. 056 24 61 15
of per e-mail