U bent hier: Home / Campusverkoop Studenten

Campusverkoop studenten

Boekenverkoop

De boekenverkoop op de campus wordt georganiseerd door Acco. Er worden verkoopmomenten per opleiding en per fase voorzien. Enkel op die momenten kan je het cursusmateriaal voor jouw opleiding aankopen.

Na de algemene verkoopdagen kan je terecht in de Acco-shop in hal A.

Acco-aandeel

Met een Acco-aandeel krijg je een directe korting van 25% op alle Acco-cursussen en een korting van 15% op Acco-studieboeken. Meer informatie over het Acco-aandeel kan je vinden op: https://www.acco.be/nl-be/user/accoaandeel.

Je kan een Acco-aandeel vooraf online aankopen of ter plaatse tijdens de campusverkoop. Breng je afgedrukte formulier met barcode mee (indien online aangekocht) naar de campusverkoop om van de korting te kunnen genieten.

Betalingsmogelijkheden

Er kan zowel cash, via bancontact (vanaf 10 euro) als via kredietkaart (vanaf 10 euro) betaald worden.

Data verkoop

13 februari - 15 februari 2017, lokaal A232

Verkoopschema

Bekijk hier het verkoopschema voor het tweede semester.

Gelieve je individuele literatuurlijst af te printen en mee te brengen wanneer je je boeken komt aankopen.

Verkoopmomenten per opleiding

Er zijn verkoopmomenten per opleiding en ev. per fase voorzien, gelieve daarmee rekening te houden. Enkel op die momenten zal je het cursusmateriaal voor jouw richting kunnen aankopen.

Het schema van de verkoop kan je hieronder raadplegen. Met vragen over het verkoopschema kan je terecht bij Acco op het nummer: 056 215250.

Literatuurlijsten

De literatuurlijsten zijn raadpleegbaar op de onderstaande site van Acco (de lijsten worden tot kort voor de verkoop nog aangevuld!). Kies daar bij school voor KULeuven Kortrijk, daarna je faculteit en daarna je opleiding in Kortrijk.

https://www.acco.be/nl-be/bibliography

Let er op dat sommig materiaal verplicht is, ander materiaal vrij of aanbevolen. Voor de vrije en aanbevolen literatuur is het aangewezen om de eerste les af te wachten zodat de docent correcte informatie kan geven over de wenselijkheid van het aankopen van dit materiaal. Dit kan dan in de Acco-shop in hal A aangekocht worden.

Verkoop buspas

Je kan een buspas (€ 10) kopen bij Dienst Studentenvoorzieningen, lokaal A105.

Betaalmogelijkheden: enkel cash te betalen