U bent hier: Home

Groep Wetenschappen & Technologie Kulak

 

De groep Wetenschappen & Technologie Kulak verwelkomt u graag als toekomstig student, student, medewerker, onderzoeker, alumnus of bezoeker. De Kortrijkse groep Wetenschappen & Technologie maakt integraal deel uit van de Groep Wetenschappen & Technologie KU Leuven en huisvest dynamisch onderzoek.

Bij ons kan je terecht voor de volledige bacheloropleidingen (3 jaar) Biologie, Chemie, Biochemie & Biotechnologie, Fysica, Informatica en Wiskunde, en daarnaast kan je eveneens 2 jaar van de bacheloropleiding bio-ingenieurswetenschappen en ingenieurswetenschappen en 1 jaar farmaceutische wetenschappen opnemen.

De groep verwelkomt jaarlijks talrijke internationale vorsers in het kader van diverse wetenschappelijke projecten. KU Leuven Kulak is hierdoor niet slechts een opstap-onderwijs-campus, maar ook een lanceerbasis om als student je eerste wetenschappelijke verkenningstochten te maken en door te groeien.

Wees welkom, andermaal, maak kennis met ons onderwijsaanbod en onze onderzoeksactiviteiten en lees meer over onze initiatieven. Aarzel ook zeker niet om ons te contacteren zo je belangstelling hebt als toekomstige student (bachelor- of doctoraatsstudent) of, wie weet, medewerker.

Wetenschap & Technologie Kulak is ook de thuisbasis van o.m. een digitale plantengids, het USolv-IT oefen- en toetsplatform en de Vlaamse Wiskunde Olympiade.

Contact

Voorzitter

Prof. Paul Igodt

Kantoor: A346
Etienne Sabbelaan 53
8500 Kortrijk

Tel.: +32 56 24 61 37

Secretariaat

Mevr. Rose-Mie Veys

Kantoor: A103
Etienne Sabbelaan 53
8500 Kortrijk

Tel.: +32 56 24 60 51

Wetenschapsavond

Klik hier voor meer info over reeks voordrachten.