U bent hier: Home

Groep Biomedische Wetenschappen

opleidingen geneeskunde en biomedische wetenschappen kulak kortrijk; lichaamsdonatie; vaardigheidscentrum; anatomielab Jan Palfijn; toelatingsexamen arts;

 

Welkom

Vanuit ambitie en betrokkenheid geven ruim 60 medewerkers en 300 studenten van de groep BMW@Kulak inhoud aan de bacheloropleidingen geneeskunde en biomedische wetenschappen. Samen met de KU Leuven investeren we in onderwijs door aandacht te hebben voor de kwaliteit van de opleiding, de professionalisering van onze medewerkers en de persoonlijke ontwikkeling van onze studenten tot gewaardeerde professionals. Hierin investeren betekent ook bijdragen aan kwaliteit in gezondheidszorg en andere beroepssectoren waar onze afgestudeerden terecht komen. 

Op de campus Kulak kan je de volledige bacheloropleidingen Geneeskunde en Biomedische Wetenschappen volgen. De opbouw van het programma, de inhoud en evaluatie van de opleidingsonderdelen, een groot aantal docenten, enz. zijn gelijklopend met de opleidingen aan de KU Leuven.

In de groep BMW@Kulak leggen we graag eigen accenten op onderwijs, en trekken we als proeftuin resoluut de kaart van de onderwijsvernieuwing. Dit vertaalt zich in innovatief onderwijs in hedendaagse leslokalen. 

Bovendien excelleert de groep BMW@Kulak ook in onderzoek. Docenten en medewerkers zijn betrokken bij toponderzoek in hun domein en dit maakt het mogelijk om nieuwe inzichten en -methoden tot bij onze studenten te brengen via het onderwijs. 

U kunt het reilen en zeilen van de faculteit volgen op de facebookpagina

 

Onderwijs en onderzoek

Contact

Secretariaat: 

Ester Vanachter en Christele Bouckaert
Kantoor E 1007
Tel: +32 56 24 61 06
Tel: +32 56 24 62 33
e-mail

Voorzitter:

Prof. dr. Simon De Meyer
Kantoor E 1104
Tel: +32 56 24 62 32
e-mail

Klik hier voor meer contactgegevens 

Lichaamsdonatie

Door uw lichaam af te staan voor onderwijs en onderzoek bewijst u het wetenschappelijk onderzoek en de medische opleiding een belangrijke dienst. Hieronder vindt u meer uitleg met betrekking tot het schenken van uw lichaam aan de wetenschap.

U vindt alle informatie op deze pagina